IMG_36821-scaled

Online terapi

Psykoterapi online via diverse platforme el. Facetime

Ønsker du psykoterapi, men føler dig presset og begrænset af en hektisk hverdag, angst, geografiske distancer eller børnepasning? Uanset hvilke årsager der måtte være,  tilbyder jeg nu mulighed for: Individuel terapi, personlig udvikling, og psykoterapi.

Online psykoterapi

Jeg tilbyder online terapi over diverse platforme eller FACETIME.

Jeg har god erfaring med online terapi, og jeg oplever, at mine klienter er glade for denne mulighed.

Ofte er det klienter, der bor længere væk fra min klinik, der benytter sig af denne mulighed. Det kan også være den studerende, der gerne vil fortsætte sin terapi, når han eller hun i en periode skal læse i udenbys. En del klienter er også forældre, der gerne vil direkte hjem fra arbejde og vente med terapien til børnene er lagt i seng. Og mennesker, der rejser meget i deres job, er også meget glade for denne mulighed hos Viborg Terapi. Med andre ord er det mange forskellige mennesker, der har behov for psykoterapi online.

Vi tilbyder online terapi både om dagen og om aftenen.

Online støtte fra din psykoterapeut

I mit arbejde som psykoterapeut har jeg erfaring med, at det kan være svært at finde sig til rette i forbindelse med overgange i tilværelse; nyt job, forældreskab, udlandsophold, skilsmisse og død. I sådanne tilfælde tilbyder jeg gennem online terapi, at være din sparringspartner og støtte, indtil du oplever, at du har fundet fodfæstet igen for dig/din familie i de måske nye omgivelser/din nye situation.

Hvad kræver online terapi?

Den eneste forudsætning for, at du kan få del i fordelene ved online terapi, er at du har en internetforbindelse og en mulighed for at koble dig på diverse platforme eller FACETIME.

Når først forbindelsen mellem os er etableret, fungerer online terapi som enhver anden form for terapi, jeg foretager i min klinik. Den eneste forskel er, at vi fysisk befinder os på forskellige steder.

Online terapi er således et godt alternativ for dig, som har et ønske eller behov om terapi, men hvor forhindringer spænder ben for at kunne komme til klinikken.

Mere information og online terapi

Mine erfaringer med online terapi har vist mig, at det er muligt at skabe nærvær i online sessionerne, som er altafgørende – det kan lade sig gøre. Dette underbygges af forskning, der siger at online terapi har samme potentiale som fysiske konsultationer.

Kontakt mig for mere information om online terapi

Vil du høre mere om hvad jeg kan gøre for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte mig på telefon:28851224 eller på mail: [email protected]

Jeg hjælper gerne med, at sætte dig ind i, hvordan online terapi fungerer.

Individuel terapi koster kr. 650,00 pr. gang.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Mariager Fjord Terapi