iStock-545367250-scaled

Parforhold og skilsmisse

I forhold til Parforhold og skilsmisse er det ofte gnist og samarbejde mellem jer, der er blevet tilsidesat og eventuelt helt forsvundet. Når samlivet er kørt fast og der er mange flere skænderier, sorger end glæder, ønsker man ofte skilsmisse, om ikke andet, så bare for at slippe væk fra konflikterne og de ubehagelige følelser og frustrationer.

Der er også andre muligheder

I stedet for evt skilsmisse kan det være en god ide at få hjælp til at få løs jeres problemstillinger. Måske kan der findes en gnist jer imellem der kan bygges på, ligesom der kan dukke en vilje til samarbejde og tilgivelse jer imellem op.

Det gode samliv er noget “samfundet” ikke prioriterer. Der er ikke nogen uddannelse. De eneste undervisere vi har er vores forældre, som bliver vores lærermestre i hvordan jeg skal gøre.

Hvis i vælger skilsmisse, er det en følelsesmæssig svær periode selv om den er selvvalgt.

En skilsmisse kan være et stort tab og kan være som at miste en del af sig selv. Når alt er prøvet, og skilsmissen er en realitet, kan der opstå følelser af angst og fortvivlelse. Hvis der er børn i forholdet, betyder det meget for børnene, at forældrene bevarer et godt forhold til hinanden. Da børnene ofte tror, at de er skyld i skilsmissen, kræver de en opmærksomhed, der kan være svært at give, når man selv er i krise. Skilsmissen kan f.eks. skyldes skænderier, manglende seksualitet eller utroskab. Alt dette er tegn på samspils- og kommunikationsproblemer, der enten optræder bevidst eller ubevidst. Gammel nag og uvenskaber kan gøre livet meget besværlig for jer og jeres børn. Derfor er det gavnlig i under og efter en skilsmisse har en tredje part i processen, hvad enten i vælger at komme i terapi sammen eller hvor for sig. Målet med terapien vil så være at bearbejde alle de følelser der opstår i tiden før og efter en skilsmisse, således I/du kan komme videre i dit liv mod at være glad og tilfreds og fungere som gode forældre, hvis du/I har børn.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Mariager Fjord Terapi