iStock-545367250-scaled

Stress

Føler du dig stresset, brugt, overbebyrdet, energiforladt, træt, mangler overblik og kaotisk indeni? Disse symptomer kan være tegn på stress eller begyndende udbrændthed på jobbet eller i familielivet. Vi forbinder almindeligvis stress med en eller anden form for fysisk eller psykisk uligevægt på grund af problemer i omgivelserne, som vi enten overvældes af eller ikke kan overkomme. Stress frembringer fysiologiske og kemiske ændringer i kroppen, der giver anledning til sygdomme, bl.a. ved at nedbryde vores immunforsvar. Stressreaktioner opstår ved følelsen af mangel på kontrol, eller når vi udsættes for krav eller overbelastninger og mangel på indflydelse.

Symptomerne ved stress kan være muskelspændinger i nakke, skuldre, rygsmerter, hovedpine, træthed, forvirring, dårlig hukommelse eller følelsesmæssige svingninger. I terapien arbejder du med indflydelse på dit eget liv:

  • Hvordan er det nu?
  • Hvordan vil du gerne have det skal være?
  • Hvad er forhindringerne for, at de kan lykkes for dig?

Dette giver dig indsigt omkring dine valg i hverdagen. Målet med terapien er således, at du får hjælp og støtte til at finde andre og nye handle muligheder, som giver dig større tilfredshed og dermed mindre stress. Se endvidere under individuelterapi.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Mariager Fjord Terapi